Månen....natten och en vandring = Reflektionstid


Tidig morgon eller sen kväll, månen följer mej på vägen hem, det känns tryggt.Att jag sen också bor ute i skogen och utan gatlysen gör att månen är en kär vän.
Månen och snön lyser upp, pannlampan är laddad och finns som extra stöd när snön smällter bort och månen är i nedan......det tar 35 minuter till jobbet i rask takt utan att bli svettig.
Jag och månen funderar på mycket efter vägen....:
Hur var dagen?
Vad blev gjort?
Vilket blev lyckat?
vad ska jag ta med mej från den här dagen?
Hur kunde jag gjort eljest?
Vad glömde jag ?
Hur går jag vidare? (på jobbet alltså)  jag har plötsligt över en timmes reflektionstid varje dag!!!!!!!!!!!!!!
Det borde alla lärare få uppleva.

Ostron


Idag var vi på stan och slank in på ICA Gourmet och där i fisk disken ligger det ostron......jag har ett rysligt minne från min barndom då jag  vid tolv års ålder i Paris åt ostron......nu låg de där och bara väntade...skulle det vara lika äckligt vid 46 års ålder......nyfikenheten tog överhand och väl hemma hade vi inhandlat en handfull ostron......
Ack vilken över reklamerad vara...det är inte njutbart att låta detta slinka ner i halsen.....
En lätt sälta, lite slemmigt och så tuggar jag....vet inte om man ska göra det men  ååååååååååååååjag tror aldrig jag äter ostron mer!
Det hjälpte inte att jag sköljde munnen med ett fantastiskt väl avkylt vitt vin...............O S T R O N nääää fyyy fan!

Snö

Snö gör mej lycklig, glad ja helt euforisk.........jag hoppas verkligen att den har kommit för att stanna......

Glassugen

Ibland blir jag glassugen alldeles otroligt.....men när man då kommer till disken och får skåda detta så kommer jag liksom av mej.......kan ju inte förstöra dessa skapelser, ska skopan skövla dessa skulpturer........nääää jag får klara mej.

Eller ska jag ta en bit ..............
RSS 2.0