Geting inne!!!!!!

.....Veeeåååååååååfasa!!!!!!Kommer hem helt lugn och vad hittar jag krypandes på golvet?????????????
-En jätte geting!!!!!!
Jag är paniskt rädd för getingar så vinter känns som en befrielse då de ju inte trivs i -4 grader kyla som det var idag..............var kom den ifrån?
Den levde!!!!!!
Jag trodde det var geting fritt under vintern men ack vad jag bedrog mej.
Tack och lov kom sonen till undsättning och slog ihjäl fanstyget!

Förintelsens minnesdag eller borde den förintas?


JA tänk om vi kunde radera ut den grymma biten ur vår historiebok.......
27 januari samlas människor över hela världen i en årlig manifestation. Det är den Internationella minnesdagen för förintelsens offer - samma datum som koncentrationslägret Auschwitz befriades året var 1945.
64 år har gått, men har världen, du och jag fått något mera förnuft???????
Ute i världen krigas det , teverutan kablar ut om fosoforbomber över Gaza, grannarna laddar upp för grannfejd, och bland barnen släpps osnälla komentarer.Tänk till och gör det lilla för dina nära så kanske världen snart visar sej i ett skönare skimmer...........
Bilden är tagen nere vid bryggan just i soluppgången under jullovet.I en stund av förundran och stilla stilla vacker verklighet.


Heldag i träningssoffan....

Julaftonsmorgon 2008
Snacka om en träningsdag...började med storslalom för att direkt efter det ge mej ut i ett långlopp i Marcialonga, toppa detta med lite sprint och skidskytte. Då var det läge för lite vila la mej helt enkelt och tog en tupplur innan bandyns andra halvlek ....puh.Snacka om sportsöndag!Hann inte ner till brygggan för att fota dagens bryggbild så då blir det julaftonsmorgonens variant från bryggan.....

Proscuotti en lördagskväll...


En fantastisk förrätt ...........sensuell, fräsch och fantasieggande.
Sparris och parmasnost inlindat i proscuotti vilande på en broscetta som är rostad och smekt med vitlök och gömd under en tomatröra med lök och balsmavinäger.
När man blir bjuden på detta smälter man och kvällen stannar av och man bara njuter.

RSS 2.0